Penne pesto

Gepubliceerd op 3 mei 2020 om 09:05

Ik heb weer een lekker simpel en snel pasta gerecht voor jullie bedacht. Geloof het of niet maar dit simpele gerecht is dus ook als maaltijdpakje te koop. Nergens voor nodig met deze verse ingrediënten heb je veel meer smaak! Dit gerecht is vegetarisch maar je kunt ook stukjes kipfilet toevoegen wanneer je dit niet wil. 

Ingrediënten:

voor 2 personen
180 gr ongekookte penne

10-15 cherry tomaten

2 knoflooktenen

150 ml kookroom light

100 gr pesto

100 gr geraspte Parmezaanse kaas 

1 el olijfolie 

Bereidingswijze:

1. Kook de penne volgens de bereidingswijze op het pak.

2. Halveer de cherrytomaten, pers de knoflook. Fruit de knoflook kort aan in een eetlepel olijfolie, voeg de pesto, room en tomaten toe en laat dit voor 5 minuten opwarmen. Voeg de helft van de Parmezaanse kaas toe.

3. Schep de penne door de saus wanneer deze beetgaar is. Serveer met een handje geraspte Parmezaanse kaas.

 

Lekker ite!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.