Macaroni

De aftrap voor de nieuwe serie is dit recept voor Macaroni, een gerecht wat wij vroeger altijd aten uit een 'oranje' pakje. Laatst at ik het ergens en poeh! wat was dat zout. Het fijne van het zelf bereiden met  kruiden is dat je zelf kunt bepalen hoeveel zout je er in doet, bovendien heb je met het goed gebruiken van kruiden ook minder zout nodig. Onderstaand recept is mijn favoriete manier van macaroni maken maar soms koop ik ook een italiaanse roerbakmix om de paprika en prei te vervangen, dit scheelt wat snijwerk. 

Lees meer »

Serie: "Een makje zonder pakje!"

Op mijn website begin ik met de serie "Een makje zonder pakje!". Zoals ik in de 'over mij' pagina al vertelde kook ik al jaren zonder pakjes en zakjes. Heel vaak is een pakje in mijn ogen onzin bijvoorbeeld een pakje voor boerenomelet met prei en paprika, zelf toevoegen ei, prei en paprika... Ook zitten daar allerlei ingrediënten in waarvan ik niet wist dat ze bestonden en tjokvol onnodige suikers en zout.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb