Carpaccio pasta salade

Gepubliceerd op 12 september 2020 om 07:08

De komende week krijgen we nog lekkere temparaturen. Je kunt dit recept als maaltijdsalade maken voor 2 personen maar het is ook lekker bij een barbecue. Het is in een mum van tijd klaar en een smaakbommetje! Wil je de salade vegetarisch maken? Vervang de carpaccio dan door zongedroogde tomaten.

Ingrediënten:

150 gr fusilli pasta 

190 gr groene pesto

85 gram rucola

250 gr mozzarella bolletjes

250 gr cherry tomaten

200 gr carpaccio

handvol Parmezaanse kaas

handvol pijnboompitten

peper

 

Bereidingswijze:

1. Volg de instructies van de verpakking van de fusilli pasta en kook deze al dente met ruim water in een pan. Laat de pasta uitlekken en meng de pesto er doorheen. Laat dit vervolgens afkoelen.

2. Halveer de cherry tomaten en snij de carpaccio in kleinere stukken van ongeveer 2-3 cm. 

3. Meng de rucola, mozzarella, cherry tomaten, carpaccio, Parmezaanse kaas door de pasta. Garneer met pijnboompitten en peper en smullen maar!

 

Lekker ite!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.