Home » Recepten » Voorgerechten » Bladerdeeg worstjes

Bladerdeeg worstjes

Gepubliceerd op 5 juli 2020 om 07:38

Een lange tijd konden we niet meer gezellig met elkaar afspreken, en goh wat heb ik dat gemist! Gelukkig zijn de maatregelen iets meer versoepeld en kon ik weer met vriendinnen afspreken. Tijd voor wat lekkers dus! 

Ingrediënten:

voor 40 hapjes

1 pak bladerdeeg met 10 plakken

10 knakworsten

20 kabbanossi worstjes 

1 ei

dijon mosterd

wit sesamzaad

zwart sesamzaad

 

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de bevroren bladerdeeg plakken door de midden en vervolgens diagonaal zodat er 4 driehoeken ontstaan uit 1 plakje. 

2. Smeer een klein beetje dijon mosterd in het midden van de plakjes. Halveer vervolgens de knakworsten.

Rol de kleine knakworsten en kabbanossi in de bladerdeeg plakjes. Begin bij het breedste deel en eindig bij de punt. 

3. Klop het ei en besmeer alle hapjes op de bovenkant met een beetje ei. Besprenkel ze vervolgens met het wit en zwarte sesamzaad. 

4. Bak alles af in 15-20 minuten in het midden van de oven.

 

Lekker ite!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.