Thaise noodle salade

Gepubliceerd op 19 april 2020 om 08:10

Dit keer een lekker recept die in 10 minuten op tafel kan staan. Je kunt deze salade met warme noodles eten maar ook heel goed als koud gerecht.  

Ingrediënten:

voor 2 personen

2 deelblokken noodles

halve komkommer

rode paprika

rode ui

sap van 1 limoen

optioneel: koriander

 

Saus:

60 ml soja saus

60 ml chili saus

2 el rijst azijn

3 el sesamolie

2 el pindakaas

1 tl chili olie

4 tenen knoflook

 

Bereidingswijze:

1. Bereidt de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Pers of snij de knoflook fijn en meng dit met alle ingrediënten voor de saus in een steelpan. Verwarm de saus op laag vuur zodat de pindakaas goed vermengd is met de rest.

3. Snij de komkommer, paprika en ui in kleine stukjes. Doe dit in een grote kom samen met het sap van 1 limoen.

4. Doe de noodles in de kom en meng alles door elkaar samen met de saus. Serveer eventueel met koriander en klaar is het gerecht!

 

lekker ite!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.