Carpaccio bonbons

Gepubliceerd op 8 september 2019 om 18:27

Deze carpaccio bonbons zijn super makkelijk te maken en ideaal om te serveren bij een etentje. 
Op een amuse lepel ziet het er niet alleen fancy uit, het smaakt ook nog eens heerlijk!
Ik gebruik deze carpaccio bonbons altijd om indruk te maken wanneer ik een diner organiseer. Toch deel ik dit geheimpje graag zodat jij ook de show kunt stelen! 

Ingrediënten

voor 4 bonbons

120 gram gesneden rundercarpaccio 

groene pesto

Parmezaanse kaas geschaafd of geraspt

50 gram rucola

klein handje pijnboompitten

 

Bereidingswijze

    1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan totdat ze licht gebruind zijn, pas op dat ze niet te bruin worden, dat maakt het bitter.

    2. Zet alle ingrediënten klaar want je moet de bonbons samenstellen met één hand, dus je moet het makkelijk kunnen pakken.

    3. Leg 2 à 3 plakjes rundercarpaccio in de bal van je hand, verdeel dit zo dat je het straks dicht kunt vouwen met de carpaccio en dat er in het midden ruimte is om de ingrediënten op te leggen. 

    4. Leg in het midden een theelepel pesto, leg vervolgens 3 à 4 pijnboompitten hier bovenop en een halve theelepel Parmezaanse kaas.

    5. Pak een klein handje rucola en vouw dit samen in je hand zodat er geen stengels uitsteken en het een soort bolletje is. 

    6. Leg dit er bovenop en vouw de carpaccio er overheen zodat alles dicht is. Leg de bonbon met de vouw naar beneden op de amuse lepel.

    7. Garneer met een klein blaadje rucola, 1 pijnboompit en geraspte Parmezaanse kaas.

     

    Lekker ite!

    Reactie plaatsen

    Reacties

    Er zijn geen reacties geplaatst.

    Maak jouw eigen website met JouwWeb