Hier deel ik al mijn recepten die ik graag maak voor vrienden en familie.

Hopelijk ben je hierdoor geïnspireerd om de keuken in te gaan waarbij je een heerlijk gerecht snel en makkelijk op tafel kunt zetten!


Nieuwste recepten

Risotto paddenstoelen

Eerder heb ik al mijn recept voor risotto met pesto gedeeld. Dit recept is met paddenstoelen en kastanjechampignons, deze zijn momenteel goed verkrijgbaar. Een ideaal recept voor in de herfst!

Lees meer »

Pasta all'arrabbiata

Dit pasta recept is een vegetarisch recept wat pit krijgt door het pepertje. Je kunt hier elke pasta voor gebruiken. Ik gebruikte de farfalle pasta (vlindertjes) in de kleuren van de Italiaanse vlag die Jelmer speciaal voor mij had meegenomen uit Italië.  Nogmaals bedankt Jelmer, het zag er leuk uit! 

Lees meer »

Thaise groene curry met vis

Dit Thaise gerecht kun je klaarmaken in de tijd dat je de rijst aan het koken bent! Binnen 10 minuten heb je een gezonde maaltijd klaarstaan die ook nog lekker is. Zelf zijn we niet zo gek op vis, maar witvis met een gerecht waar veel smaak in zit lusten we wel. Dit gerecht is wel pittig!

Lees meer »

Mexicaanse wraps

Ik maak elke week een weekmenu zodat ik niet hoef na te denken wat we iedere dag moeten eten. Het voordeel is dat we hierdoor vaak nieuwe recepten proberen en gezonder eten. Boodschappen doen is ook echt niet mijn hobby, dus nog een voordeel! Echter kun je verse groente en vlees niet een week vooruit kopen, daarom zijn de laatste dagen vaak gevuld met AVG (aardappels vlees groente uit de vriezer) of dit recept voor wraps. Het gerecht is vegetarisch maar je kunt er ook gehakt aan toevoegen. Deze ingrediënten heb ik altijd in huis en dit gerecht heb ik in een kwartiertje op tafel. Heerlijk na een week hard werken!

Lees meer »

Lasagne

Ik heb er lang over gedaan om een recept te schrijven wat het pakje kan vervangen. In mijn ogen moet het namelijk ook snel op tafel komen, want dat is het gemak van zo'n pakje. Elke keer als ik een recept maakte wat snel klaar was miste ik de smaak. Dus om dicht bij mezelf te blijven hierbij een traditioneel recept voor een heerlijke lasagne. Dit recept zet je niet in een half uur op tafel maar het smaakt heerlijk en je hoeft geen suiker toe te voegen om het proces te versnellen. 

Lees meer »

Rucola stamppot

Officieel is dit een lente stamppot maar je kunt hem natuurlijk in alle seizoenen eten. Nu het stamppotten seizoen weer begonnen is vind ik dit dan ook een heerlijk frisse variant om mee te beginnen. Net als mijn andere recepten kun je hier mee variëren, vervang de cherrytomaatjes eens door zongedroogde tomaten of je kunt de Parmezaanse kaas vervangen door geitenkaas!

Lees meer »

Impressie gerechten

Maak jouw eigen website met JouwWeb