Hier deel ik al mijn recepten die ik graag maak voor vrienden en familie.

Hopelijk ben je hierdoor geïnspireerd om de keuken in te gaan waarbij je een heerlijk gerecht snel en makkelijk op tafel kunt zetten!


Nieuwste recepten

Hertenbiefstuk met wildsaus en pastinaak

Bij ons thuis eten we niet standaard vlees, in sommige gerechten vind ik het gewoon niet nodig. Maar als we vlees eten dan het liefst een mooi stuk vlees dat tot zijn recht komt in een gerecht. Hertenbiefstuk is hier een mooi voorbeeld van, samen met deze heerlijke wildsaus en smeuïge pastinaak puree echt een feestje!

Lees meer »

Quesadilla

Quesedilla is een soort tosti maar dan met wraps. Je kunt het serveren als een snack of als maaltijd met een lekkere salade erbij. Deze Quesadilla is makkelijk en snel te maken, je kunt hem onder een grill doen maar ook gewoon in een koekenpan!

Lees meer »

Marinara saus

Een goede saus van tomaten kost vaak veel tijd. De saus moet voor een lange tijd opstaan, alleen dan komt hij goed tot zijn recht. Wanneer de verse tomaten in het seizoen zijn (juni/juli/augustus) kun je hier een grote pan van maken. De tomaten zijn dan extra zoet en geven meer smaak. Momenteel is dat helaas niet zo dus maakte ik een grote pan met tomatenblokjes in de slowcooker. Ideaal om snel iets klaar te maken, hieronder heb ik de saus ontdooid in een pannetje, pasta gekookt en met een beetje Parmezaanse kaas heb je ineens een heerlijke maaltijd!

Lees meer »

Kerst tip: Italiaanse salade

De laatste kerst tip van dit jaar is een bijgerecht. Deze salade heeft een Italiaans tintje en heb ik bedacht toen we in Italië op vakantie waren. De parmaham en mozzarella  zijn daar van uitstekende kwaliteit waardoor je met een paar ingrediënten iets heerlijks op tafel kunt zetten. Inmiddels is het een hit en maakt mijn hele familie deze salade!

Lees meer »

Kerst tip: Aardappelgratin

Aardappelgratin is een klassiek Frans bijgerecht. Het is eenvoudig te maken en je kunt het van te voren al klaarzetten zodat je op de avond zelf weinig werk hebt. Wanneer je voorgekookte aardappelschijfjes gebruikt is het helemaal simpel maar uiteraard kun je ook verse aardappelen gebruiken, verleng de tijd in de oven dan met 10 minuten.  

Lees meer »

Kerst tip: Rollade

Het is december, daarom leek het mij leuk om alvast recepten voor een kerstmenu te delen. De komende weken komt er nog een bijgerecht en een bijpassende salade online. Als voorgerecht zou je het recept voor carpaccio bonbons kunnen maken en als nagerecht de chocolade mousse. Ik ben benieuwd of dit recept bij jullie op tafel komt te staan dit jaar!

Lees meer »

Impressie gerechten

Maak jouw eigen website met JouwWeb